$alt_text

Libeno Invest AB

Libeno Invest AB är ett fastighetsbolag helägt av familjen Ola Lidfeldt. Med 40 års erfarenhet av fastighetsbranschen har affärsidén varit att investera i fastigheter med utvecklingspotential i Stockholmsområdet för både arbete och boende. Vår styrka och profil är snabba beslut och besked samt engagemang och närhet till våra hyresgäster. Vi strävar alltid att få en bra hyresgästsammansättning för gemenskap, trivsel och trevnad i husen.

Den tekniska förvaltningen i fastigheterna ansvarar Fastighetsägarna Service för från den 1 januari 2024 och den administrativa/ekonomiska förvaltningen sköter vi själva från vår egen fastighet i Vasastan, Upplandsgatan 35, där vi har vårt kontor.

vasagatan libeno
libeno

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Libeno AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress libeno@libeno.se.

Libeno AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR