$alt_text

Kontakt

Vid generella frågor fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Kontakta Libeno

Telefon: 08-395560
Mail: libeno@libeno.se
Besöksadress: Upplandsgatan 35 113 28 Stockholm

Medarbetare

HYRESGÄST INFO

Sedan 1 januari 2022 så har vi bytt teknisk förvaltning i fastigheterna till Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Felanmälan görs på einarmattsson.se. Vid akut skada på fastigheten eller personskada kan man ringa tel: 08-586 263 00 dygnet runt.
När det gäller frågor som rör hyresförhållandet, kontrakt etc så mejlar ni kontoret på libeno@libeno.se eller ringer på tel: 08-39 55 60 dagtid.

libeno

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Libeno AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress libeno@libeno.se.

Libeno AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR