$alt_text

Vattenverksvägen 8, Storängen, Nacka

Kontors/Industrifastighet intill Saltsjöbadsleden. Posten är störste hyresgäst där de har sin brevbärardistribution för centrala Nacka. Övriga hyresgäster är för kontor som Förbergs IT AB och Olivia Hemtjänst AB mfl.

Område: Nacka/Storängen
Lokaltyp: Service, kontor, garage
Uthyrningsbar yta: ca 2 400 kvm
Adress: Vattenverksvägen 8
Byggnad: Byggt 1978 Ombyggd 2001
Planlösning: 3 plan fördelat på 1 000 kvm service i markplan 700 kvm kontor i plan 1 samt 700 kvm garage/förråd. Parkering på mark för ca 25 bilar.
Omgivning, kommunikationer, service, allmänt: Ca 1 km till Nacka Forum, till bussar och Saltsjöbanan ca 200 m, nära till alla motorleder.

libeno

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Libeno AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress libeno@libeno.se.

Libeno AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR