$alt_text

Sveavägen 59 / Saltmätargatan 18-20, Norrmalm, Stockholm

Sveavägen har de senaste åren blivit en intressant gata för etablering av framgångsrika IT-företag. Denna byggnad innehåller Kontor/Butik/Bostäder som går genom hela kvarteret. Lidl har här sin mest framgångsrika butik i Stockholm. Övriga hyresgäster för kontor är Handelshögskolan, Novus, Ratio och investmentbolaget Renevatio m.fl., samt mot Saltmätargatan studentbostäder. Efter övertagandet 2014 från Stockholms Stad har fastigheten byggts om till hög kontorsstandard.

Område: Norrmalm, Stockholm
Lokaltyp: Livsmedelsbutik, kontor, studentbostäder, garage, förråd
Uthyrningsbar yta: ca 6 000 kvm Adress: Sveavägen 59 / Saltmätargatan 10-18
Byggnad: Byggd 1956 ombyggd 1995, 2005 samt 2015
Planlösning: Kontor i 7 plan mot Sveavägen, livsmedelsbutik i markplan samt studentbostäder i 4 plan mot Saltmätargatan. 2 källarplan innehållande garage och förråd.
Omgivning, kommunikationer, service, allmänt: Mitt i centrala Stockholm med allt vad som finns av butiker, restauranger mm. T-bana Rådmansgatan är närmsta granne.

libeno

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Libeno AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress libeno@libeno.se.

Libeno AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR