$alt_text

Siktgatan 5, Vinsta

Större delen av fastigheten är uthyrd till företag inom livsmedelsbranschen som Naoi Group AB samt produktion/handel. Övriga hyresgäster är kontor och snickeriverkstad.

Område: Vinsta – Vällingby
Lokaltyp: Yrkesbutik, produktion, kontor
Uthyrningsbar yta: ca 2 400 kvm
Adress: Siktgatan 5
Byggnad: Byggd 1964, ombyggd 2001 samt 2013
Planlösning: 3 plan fördelat med yrkesbutik 1 100 kvm i markplan 800 kvm produktion i suterrängplan samt 600 kvm kontor och verkstad i plan 1.
Omgivning, kommunikationer, service, allmänt: Till Vällingby Centrum ca 1 km till T- banan ca 100 m.

libeno

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Libeno AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress libeno@libeno.se.

Libeno AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR