$alt_text

Järla Östra Skolväg 23, Nacka

Kontor/Service/lagerfastighet ”Elverkshuset” där Nacka Energi är störste hyresgäst. Övriga hyresgäster för kontor är Handikappföreningarna i Nacka, Musikskolan mfl samt lager för Däckia. Fastigheten är idag en förvaltningsfastighet men ingår i första etappen i planeringen där Nacka Bygger Stad med innehåll av nybyggda bostäder och verksamhetslokaler.

Område: Centrala Nacka
Lokaltyp: Kontor, service, lager
Uthyrningsbar yta: ca 5.000 kvm
Adress: Järla Östra Skolväg 23
Byggnad: Byggt 1972, ombyggt i etapper senast 2012
Planlösning: Kontorsdel i 3 plan ca 2.000 samt lågdel i 2 plan innehållande kontor/lager/ 1.000 kvm samt garage ca 1.000 kvm Parkering på mark för ca 30 bilar.
Omgivning, kommunikationer, service, allmänt: Centrala Nacka ca 200 m till Nacka Forum. 50 m till bussar och ca 400 m till Saltsjöbanan.

libeno

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Libeno AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress libeno@libeno.se.

Libeno AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR